2017 - Openluchttheater Valkenburg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

2017

FOTO EN VIDEO

Hieronder mooie foto's van onze 'huis' fotografen.
Klik hier voor onze YouTube filmpjes door Hélène Hoenjet.


ZATERDAG 17 JUNI
TRIJNTJE OOSTERHUIS met band
Als popzangeres brak ze in de jaren negentig door met de band Total Touch, maakte diepe indruk bij de opening van de Amsterdam ArenA met de hymne De Zee en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige en beste zangeressen van ons land. En nu staat Trijntje Oosterhuis in Openluchttheater Valkenburg, vergezeld door de beste muzikanten van Nederland. Een topact op een toplocatie!

Foto's: Monique Frederickx


ZATERDAG 10 JUNI
THE DUTCH EAGLES
A California Summer Night
Tijdens een zwoele avond vol hoogtepunten uit het werk van The Eagles en illustere genre- en tijdgenoten werden we meegenomen naar het California van de 70’s. Met meer dan 25 gitaren, loepzuivere zang en vooral heel veel plezier en overtuiging brachten de Dutch Eagles deze tijdloze muziek tot leven!

Foto's: Monique Frederickx


WOENSDAG 7 JUNI
Benefietconcert Stichting Muziek JONG VOOR OUD
Sopraan Fenna Ograjensek, bariton Sef Thissen en Blazersensemble Helicon o.l.v. Björn Bus presenteren een afwisselend programma. Met de opbrengst van dit benefietconcert worden concerten en workshops mogelijk gemaakt voor ouderen in Limburg, uitgevoerd door jong talent van Conservatorium Maastricht.
Foto's: Hugo van Ool


VRIJDAG 2 JUNI
JEUGDTONEEL VALKENBURG met EEN HART VAN IJS???
Spannende, vrolijke musical over een actueel, beladen onderwerp: pesten. Over een jongetje dat dag in dag uit wordt gepest, wegloopt van school en ’s nachts in een droomwereld belandt. Dan is hij de held die het opneemt tegen het kwaad. Maar wat als hij weer wakker wordt? Het concept van deze familievoorstelling is van Walter Odekerken.
Foto's: Monique Frederickx


DONDERDAG 1 JUNI
RAFAEL FRAGA QUARTET met FADO MEETS BOSSANOVA
In deze muzikale ontmoeting combineert gitarist/zanger Rafael Fraga de lyrische romantiek van de Portugese fado met de rijke harmonieën en ritmes van de Braziliaanse Bossanova. Fado meets Bossanova neemt de luisteraar mee op een uitdagende ontdekkingsreis naar de nostalgische landschappen rondom Lissabon en die van de Braziliaanse steden en stranden. Fado meets Bossanova vol van hunkering en verlangen.
Foto's: Hub. Stohr

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu