OPERA ZUID met IL BARBIERE DI SIVIGLIA - Openluchttheater Valkenburg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OPERA ZUID met IL BARBIERE DI SIVIGLIA

AGENDA

OPERA ZUID

DONDERDAG 15 JUNI
OPERA ZUID met IL BARBIERE DI SIVIGLIA
De voorstelling van De Barbier van Sevilla door Opera Zuid, vanavond in Openluchttheater Valkenburg, is na onderling overleg afgelast wegens onweersdreiging.
Mensen die een ticket hebben gekocht krijgen hun geld terug.
Heeft u een toegangskaart gekocht voor deze voorstelling, dan biedt Opera Zuid u graag de mogelijkheid Il Barbiere di Siviglia te bezoeken in de Stadsschouwburg De Domijnen in Sittard op zaterdag 17 juni om 20.00 uur.
De reeds door u betaalde toegangsprijs blijft ongewijzigd. Indien u van dit aanbod gebruik wenst te maken, vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar pr@operazuid.nl met daarin uw naam, adres, telefoonnummer en aantal gekochte kaarten.
Daarna ontvangt u een e-ticket voor de voorstelling in de Stadsschouwburg Sittard, zaterdag aanstaande.
Tevens verzoeken wij u met klem uw toegangskaart van het Openluchttheater zaterdag mee te nemen naar Sittard en deze ter plekke te overhandigen aan de medeweker van Opera Zuid.

KOOP TICKETS

AANVANG 19.30 UUR
Entree € 22,50 (eerste rang) / € 17,50 (tweede rang)In deze wereldberoemde opera draait alles om de liefde. Graaf Almaviva is verliefd op Rosina, maar het lukt hem niet om contact met haar te krijgen. Rosina wordt continu bewaakt door haar voogd Bartolo, een veel oudere man die hoopt zelf met haar te kunnen trouwen.
Het regieduo Geert Lageveen & Leopold Witte plaatst Rosina en Almaviva in een omgeving waar mensen vechten tegen het ouder worden, met in het middelpunt dokter Bartolo die maar niet kan accepteren dat het meisje kiest voor iemand van haar eigen leeftijd. Orkest: philharmonie zuidnederland. Dirigent: Per-Otto Johansson.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu